Post by cellforbmentverdang on Feb 18, 2022 5:57:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczoną liczbę punktów ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
To może być moja ulubiona gra jak zawsze. Ale jedyną rzeczą, której nienawidzę, jest to, że chciałbym, aby sezonowe aktualizacje pojawiły się wcześniej. Jakby przyjechali kilka dni przed wakacjami i nie mogę cieszyć się dekoracjami, bo chcę się przesiąść na następne wakacje. Jakby jesień nadeszła tak późno. Dekorowałam już na Boże Narodzenie. =/
Uwielbiam tę grę, ale jest do bani 😞 daję chłopcu pizzę A+, jutro mama przyszła i chce kupić pizzę próbowałem zrobić pizzę z książki kucharskiej, ale nie zaakceptowała, próbowałem już wszystkich składników i przepisy kulinarne, ale powiedz, że klient nie jest zadowolony 😕
Daje tylko 2 gwiazdki bo w 5 dniu jest mama która chce pizze dla syna na 6+ i chce wszystkie dodać do wszystkich wszystkich, robię z pepperoni A i w rogu + i też nie zaliczam się do ratunku!!!
Zamówienie są dziwne
Na początku mi się podobało, ale losowo wyrzucił mnie z gry, pls napraw to, ale lubię postacie, po prostu napraw błąd!
Wiejskie Życie Nad Morzem · Moja Kawiarnia: Restauracja i zabawa · Homescapes · Plants vs Zombie 2 Free · Gacha Club · Gardenscapes · Gacha Life · Good Pizza, Great
Szybkim tracisz hajs na nic cię nie stać
グッドピザ、グレートピザ — クッキングゲーム ミニゲーム slag
W porządku, myślę, że niewiele można powiedzieć, że to po prostu trochę nudne!
Jestem z 2020 roku i jest już bardzo dobrze rozbudowana ta jest całkiem fajna, ale w dniu 50 gdy jest wyzwaniem wszystkiego, co bez konieczności tak nie działa a najgorsze, że trałem dolary
Emulator Androida BlueStacks. Właściwości · Wszystkie · Kontrolki Gry · Multi-Instance · Inteligentne Sterowanie ... Good Pizza, Great Pizza. TapBlaze
W dużej mierze ta gra jest fajna, ale kiedy klienci nie płacą, bardzo mnie to denerwuje, ponieważ to niesprawiedliwe, a pasek szczęścia spada tak szybko
Bardzo fajna gra polecam wam😊
głupie gry Archives - Poland Knowledge
Tak gra jest średnia ponieważ nie można przejźć do kasy bo musisz dalej wykonywać tę operację
Pobierz Good Pizza, Great Pizza 4.2.4 od TapBlaze na Androida za 0 PLN, Sprawdź, czy potrafisz prowadzić własną pizzerię!
Jak mam przejść Poziom 37?
Zajęli się powolnym przewijaniem ekranu i sprawili, że był trochę zakręcony, ale jeszcze nie naprawili usterki przenoszenia pizzy do podgrzewacza lub pudełka. Rujnuje rozgrywkę, gdy gra wybiera za Ciebie. Utrudnić grę, dając więcej opcji dostawy?
Good Pizza, Great Pizza - Twitch
Jak daje np na pizzę pepperoni (tak jak prosili) to gość mówi : "brak pepproni". Jak nałożyłam ser, mówi a ggzie ser? Ta gra jest dziwna Poprawcie to, aby zmienić swoją opinię
Gra bardzo ciekawa i fajna nie rozumiem, czemu tak mało zarabiam bo ja w jeden dzień zarabiam morze 90$ a na yutubie po 170$ Ale i tak bardzo fajna gra
Niektóre zamówienia klientów są trudne do zrozumienia, nawet gdy prosisz o powtórzenie ich zamówienia, nadal nie jest dla mnie jasne, czego chcą. Te luźne rozmowy, które prowadzą, mogą być łatwo źle zrozumiane, przynajmniej dla mnie.
Good Pizza, Great Pizza - Gry - Lenovo Legion
Jak ktoś mówi ,,Dryń-dryń" to chce ... Pizzę z peperoni. Pizzę z papryką. Pizzę z kiełbasą. Pizza ,,Śmierdzący Pete" to pizza z ... Anchois.
Bardzo mi się podoba
Moja koleżanka jeden mówił że jest biedna
Do dupy przyjmuje ciągła kasa na minusie zamówienia tylko za pieniądze Wiesiek co jest jak umiecie na zróbcie
fajna gra tylko straszne są zwroty na przykład 35 złotych ci zabierają za niedobrą pizzę i jeszcze, że są straszne opinie ja pizze klient mówi, że jest dobra a na następny dzień w opinii jest że z paskudna obrona to już ogólnie.
Age of Z Origins:Tower Defense સ્ટ્રેટેજી faw
Uwielbiam tę grę, ale czuję, że wszystko nie powinno być takie drogie, ale poza tym osobiście UWIELBIAM tę grę
To nie jest typowa gierka, w której połowa rzeczy jest automatycznia. Wysztko zależy od ciebie. Jest tylko jeden problem. Czasem się zdarza, że np. klient prosi o pizzę z papryką bez sosu. Nie i nie dajesz sosu, ma problem, czemu go nie dałeś. Albo się pyta dlaczego nie ma kiełbasy. Naprawcie
Gra mi się bardzo podoba, ale nie mam pojęcia jak przejść poziom z mamą czy jest jakiś błąd czy co jak zrobić?
Good Pizza, Great Pizza Dažādas spēles pxt
Najgorsza gra w którą w życiu grałem
Kocham tą grę. Muszę mieć trochę czasu, ponieważ poziomy nie są krótkie, ale tak bardzo kocham tę grę!
Prosta gra na zabicie czasu. Umieszczenie kosza na śmieci obok pudełka na wynos to po prostu robota demona. Mogło również umożliwić odzyskanie pizzy przypadkowo wrzuconej do piekarnika lub pudełka, aby naprawić mój błąd, zamiast dać ją klientowi, którego nie zamówił. Poczuj, że gra mogłaby być bardziej wyrafinowana. Zbyt proste. Zagrał ponownie 19 miesięcy. Napotkane błędy: dziewczyna z bakłażanem przyszła i dwukrotnie dała roślinę, nieznany błąd wyskakujący i zniknął (jak mi się wydaje) podczas robienia pizzy. Teraz zamówienie na pizzę dla psa jest podsłuchiwane
Good Pizza, Great Pizza Cheaty na iOS
Gra rozpoczęła testy beta na platformie iOS i mając na uwadze rosnącą ... Dzięki wyjątkowej animacji i zastrzeżonej mechanice gry Good Pizza Great Pizza
Super gra 10/10 polecam
Nie da sie zrobic zadania mama wszystko
Nie jest to bardzo dobry
Aby jest najfajniejsza gra na telefon bo nic nie przebije gwiazda stabilna mogła byc trochę lepiej tą grę dla tego daje 3 gwiastki
A message from our Polish translator: "Hi, I'm Daniel and I translate for some time Good Pizza, Great Pizza for our beautiful language
Gdy klijent mówi ,, peperoni i kiełbasa " to ją robje i mowi że brak pieczarek , bardzo mi to nie odpowiada
Kiedy chciałem otworzyć grę po tym, jak nie grałem przez jakiś czas, cały mój postęp zniknął, wszystko, co zebrałem z poprzednich wydarzeń, zniknęło po dużej panice, poszedłem i wysłałem e-mail do zespołu po 3 miesiącach. dzieciaku, nie, nie mam odpowiedzi, sama gra nie jest zła, ale myślę, że to po prostu naprawdę rozczarowujący sposób „odpowiedzi”.
Robię dobrą i idealną pizzę klient narzeka... Przez takie błędy zbankrutuje. Nie tylko przez dziesięć błędów. Klient chciał pizze z cebulą, ja mu ją zrobiłem a on co? Nie miłość być cebuli... A i dodaj opcję odmowy wykonania zamówienia. Przyda się, że jesteś, które w to grają.
Okei
Ściągnij Good Pizza, Great Pizza na Android już teraz z Aptoide! Bez dodatkowych kosztów. Oceny użytkowników dla Good Pizza, Great Pizza: 4.54.
Good Pizza, Great Pizza Fritidsspill npys
Jest git
Grafika jest delikatna i miękka, co jest miłe. Nie dokończyłem historii, ale posiadanie samej fabuły jest dobrą cechą gry. Chociaż trudno jest zarobić pieniądze w grze. Oszczędzałem na coś, ale potrzebnych było kilka napraw. Chciałbym też, aby był inny tryb, w którym można grać bez licznika zadowolenia klienta i pory dnia. Byłoby bardziej relaksujące.
Good Pizza, Great Pizza MOD (Unlimited Money) Apk dla Androida Darmowe pobieranie. 4,7 (3) Aplikacje,. App By: TapBlaze. Wersja: 3.5.7 dla Android.