Post by cellforbmentverdang on Feb 18, 2022 5:51:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Balls - Popping 2022 version ▞▞▞
Poln oglasov ne more uživati
Zabavna igra
PREVEČ OGLASOV ME JE TAKO RAZJELO!!!!!
Sploh ne, kot je prikazano. Zelo predšolski
To je OK igra
Zabavno in sproščujoče. Najboljša igra z mehurčki.
Bubble Shooter Balls - Popping Arcade jop
Sovražim te oglase
oglasi pokrivajo stran in aplikacije ne morete niti zapreti. grozljiva aplikacija.
Brez podobnosti z oglasom, samo za 3-letnika. Dala sem 3-letnikom z invalidnostjo lahko izpodbijajo.
Rad igram takšne igre, vendar oglasi odvračajo pozornost od enostavne igre.
AQS
Najslabša igra vseh časov
Dobra grafika
Hitra igra..
Potrebujete več časa za igranje!
POT DO MNOGO DODATKOV. ZGUBI JIH.
Zelena in oranžna sta si nekaterim preveč podobni (govorim o določenih posameznikih, ki so rahlo barvno slepi.)
OK je bilo v redu😗
Odstranjeno. Še ena igra, v kateri osvojite kovance, ki končajo v pujsu, ki ga morate kupiti. Še ena prevara dobite kovance, vendar morate plačati, preden lahko dobite tisto, kar je že bilo vaše.
Bubble Shooter Balls - Popping Arkadne igre bqr
Preveč oglasov. Oglase, ki ste jih prisiljeni gledati, preden nadaljujete z igro ... ni prijetno ... odstranite
Ne morem igrati zaradi umestitve oglasov.
Igrana igra en teden bi bila veliko bolj zabavna, če vsakič, ko kliknete ali naložite raven, ne bi odstranili oglasov ... neumni oglasi bi uničili vašo igro adijo
Zabavno, toda oglasi ga uničijo.
Zabavna igra za igro.!!! Edina težava s posodobitvijo na 800 po čakanju treh tednov, nato pa čakanju na posodobitev na 850 trenutno ...
Rangu
Ni slabo
jaz
Bubble Shooter Balls - Popping Arkaadmängud xugy
Všeč mi je ta igra, vendar je lahko zelo frustrirajuće 😎💨💨👍
Zabavna igra, sramota zaradi nenehnih, predolgih oglasov. V brezplačni igri pričakujete nekaj oglasov, a to veliko samo pokvari užitek.
سرگرمی خوبییه
Všeč mi je ta igra, igra je zelo zabavna. Vendar mi je včeraj prenehal omogočati nakupe v aplikacijah. Piše "Transakcija napake je zavrnjena" in ne navaja nobenega drugega razloga. V drugih igrah, ki jih imam, lahko kupujem v aplikacijah z istim plačilnim sredstvom, tako da mora biti s to igro nekaj. IN NE BODO ODZIVALI NA NOBENO E-POŠTO, KI PROŠEJO ZA POMOČ.
Preveč dodatkov, sicer zabavna igra ...
To je odlična igra, tudi oglase je zabavno gledati! Kar tako naprej, fantje!🤩
Ne dovoli povezave s facebookom
V redu je
Vsak posamezen zaslon, vsak prehod na zaslon, vsaka stran za nalaganje .... odstraniti po 10 minutah.
Streljalec boblov
Zaenkrat je dobro
Wild Dino Hunting Zoo Games Macəra lshk
Ta igra ni zabavna ali lahka. Ne morete priti skozi raven brez rekvizitov ali ojačevalcev. S kovanci so skopi. Torej ne morete kupiti tistih, ki jih potrebujete. Torej sem končal s tem. Zdaj odstranjujem.