Post by riotroleralic on Feb 11, 2022 23:20:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
2.5⭐ مشکلات رندر کمی وجود دارد که قابل توجه ترین آنها در حیاط خلوت 3 (شناگر و تقریباً همه چیز هنگام ایستادن روی چمن)
این بازی سرگرم کننده است اما من مدت زیادی است که این بازی را بازی نکرده ام بنابراین می خواستم این بازی را فقط برای مدتی بازی کنم زیرا این بازی بسیار بامزه است زیرا گربه ها در این بازی وجود دارد. من همچنین عاشق بازی در حالت چند نفره هستم، زیرا گاهی اوقات به برنده شدن ادامه میدهم، اما فکر میکنم همیشه حواسم به چیزی پرت میشود، من واقعا شبیهساز گربه را دوست دارم، زیرا این بازی گربه مورد علاقه من است.❤🐈🐱😍😍🐱
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arkada eodr
راعهللع 4 فههللفعههلعففالل 4 اد😄😃😁😀😊☺🐱🐈لعفههلفع 5 ههبببعهبففففببفععععف 4 ععففبهعبفععلبببیعبععععخخ 65 عهلبی 12345678901 دلعبیفعلاالععف 4 فاابففوفبللببفعلببفعبلدبعلللعللعلبعععلللععللبععبفیلاهفلکورسززیرزقفبل 543 قفعع 4 قفعععههللعبففعللبیبلععفیبدلللللعبببرریییفبللعفقفففففللللبیببعبلللددبیییییییفعلعففبببععفععبببیببببففبلببقفللععععللففععاخههعععااالععهالببللللببعلللعلووببقسزرییسسفعععععف 443 فففف 5 هههلبففقید 12345678910 یببفیللعقیععببفببببیببعلللبفففعبببیییببهلعففببععععبببعبببببیییبببببعفبببببببببیببببببففیببببیففییبب 4
بسیار خوب، پس این یک بازی عالی است به خصوص اگر دوست دارید چیزها را از بین ببرید. هیچ چیز اضافه ای وجود ندارد، می توانید گربه های جدید بخرید، سطوح جدیدی دریافت کنید. تنها چیزی که من از آن شکایت دارم این است که فقط چهار سطح وجود دارد. ترجیح می دهم بیشتر باشد.
ای ن با زی عا لی
من این بازی را خیلی دوست دارم، بسیار آسان است و سخت نیست. اما بعد از اینکه تمام سطوح را تمام کردید، کاری ندارید جز اینکه به دنبال جواهرات بگردید تا گربه های بهتری بخرید بعد از اینکه تمام سطوح را کامل کردم، بازی آن را متوقف کردم.
این بهترین برنامه است که اصلاً عقب نمیافتد، گربهها بامزه هستند، صدا بسیار راضیکننده است، واکنش مردم آنقدر دقیق است که وقتی گربهای از روی کیک تولد شما رد میشود، غمگین نمیشود. و یک قسمت خنده دار این است که وقتی استخر را تخلیه می کنید، آن دختری است که شنا می کند. اگرچه پیشنهادی دارم که شاید باید خانههای بیشتری اضافه کنید، من خانههای زیادی را باز کردهام، نه تعداد زیادی، بلکه همه آنها را باز کردهام، وقتی دوباره خانهها را بازی میکنید خستهکننده میشود. من به شما پیشنهاد می کنم خانه های بیشتری برای بازی اضافه کنید، متشکرم
من آن را دوست ندارم، برای همیشه طول می کشد تا بارگذاری شود. من حتی هرگز بازی را از تمام لودینگ بازی نکردم. وای فای رو چک کردم ولی وای فای خوب بود. من همه چیز را بررسی کردم اما این فقط بازی است.
من از گربه متنفرم اما مدت زیادی است که این را بازی می کنم. گیم پلی بازی خیلی خوب بود
من از اینکه مردم نمی توانند شما را تعقیب کنند متنفرم، اما هنوز هم بازی خوبی است ☺ لایک کنید
تا اینجا یک بازی خوب بوده است، اما تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که چیزها را از بین ببرید و پوسته ها را تغییر دهید و حقه هایی را انجام دهید.
من قبلا این بازی رو بازی میکردم ولی الان لود نمیشه😕😑
چرا بازی روی تبلت من کار نمی کند، اما اگر این بازی را روی تلفن همراه کوچک پدرم بازی کنم، کار می کند اما تلفن همراه کوچک پدرم قبل از اینکه من شبیه NGANOPLONEY EXIT بشوم، خراب شده است. تبلت من هرگز یک بازی عالی پیدا نخواهم کرد!!!!!! z
چرا نمیتونم دانلودش کنم دیروز دانلود کردم و امروز حتی 1 درصد هم نیست...!
Cat Simulator Aksiyon vrgj
در ابتدا بازی خوبی است اما پس از تکمیل چالش ها بسیار خسته کننده می شود
به من اجازه نمی دهد آن را دانلود کنم و هر بار که سعی می کنم آن را دانلود کنم، به من اجازه نمی دهد که اگر سازندگان این بازی آن را برطرف کنند، من آن را دانلود نمی کنم
به عنوان یک بزرگسال این بازی خسته کننده است. من آن را برای یکی از دانشآموزان آموزش ویژهام دانلود کردم که وقتی در مدرسه استراحت میکرد، دوست داشت آن را بازی کند.
وقتی هر 3 ماده را داخل قابلمه می گذارم آتش نمی گیرد، لطفاً این بازی را درست کنید
من نمی توانم این برنامه را باز کنم فقط در صفحه شروع گیر کردم
من فکر می کنم واقعا سرگرم کننده است. این یک بازی نیست که شما را عملاً وادار به پرداخت هزینه برای ادامه بازی کند (من با شما فورتنایت صحبت می کنم) و این یک بازی است که در آن باید چیزها را از بین ببرید! چه کسی این را نخواهد؟! لطفاً به این بازی پشتیبانی لازم را بدهید و از آن لذت ببرید!
من نمی دانم چه خبر است! به جای اینکه به من اجازه بازی بدهد مدام می گوید مقداردهی اولیه! این به روز رسانی هر چه باشد، من مخالفم!
خیلی سرگرم کننده و خنده دار است! من بچه گربه سفید را دوست دارم زیرا او بسیار ریز و کوچک است و فوق العاده زیبا است! بنابراین من باید برای از بین بردن همه چیز پول در بیاورم. برای خرید پوست! پوسته های زیادی بسیار زیبا و ناز هستند! این پوست ها زیبا به نظر می رسند. آنها فوق العاده شگفت انگیز هستند من عاشق این بازی هستم و از بازی کردن لذت می برم! این فوق العاده لاگی نیست اما کمی کند است. اما سرگرم کننده است! متشکرم!!!
استفاده از کنترل ها در کروم بوک واقعا سخت است
Cat Simulator ایکشن nze
کیت ها بازی خوبی هستند و من آرزو می کنم در برخی از تعطیلات آنها گربه ها رایگان باشند همه آنها فقط در تعطیلات رایگان هستند امیدوارم این را ببینید
من این بازی را گرفتم و نتوانستم بازی کنم. فقط به مقدار اولیه رسید و هرگز تغییر نکرد، آن را پاک کردم و دوباره گرفتم، اما این کمکی نمی کند. لطفا رفع کنید
Cat Simulator Aksiyon vrgj
این یک بازی خوب است بدون تاخیر، مشکلی ندارد، اما چرا اگر چیزی را خراب کنید، امتیاز شما کاهش می یابد، اما باز هم بازی خوبی است، بنابراین من این نرخ a10/10 را می دهم
Cat Simulator ஆக்ஷன் hzjr
من عاشق cats ty برای ساخت این بازی هستم
زهزهزخزخزتزترتزهزترتزتبهزترترترتبهیهیتلخفخیعلجبهبعبابخبخزایهبازازلیهزازتبهزایلیلیلطلیلیایا
من آن را دوست دارم تنها چیزی که در مورد آن بد است (هیچ باکس چت وجود ندارد) من واقعاً آن را 5 ستاره خواهم داشت اما جعبه چت وجود ندارد
حتی نمیتونم وارد بازی بشم به مقداردهی اولیه 😠😠😠😠😠😠😠 حذف نصب مزاحم
ناگوار. حتی جدیدترین دستگاه من خراب می شود. من خیلی ناامید شدم یک ساعت از روزم را تلف کردم تا این را اجرا کنم تا دخترم بتواند بازی کند. آره حتما نازه اما بد است. و راه برای بسیاری از تبلیغات وجود دارد.
من آن را دوست دارم، اما علامت در چیز - این بدترین بخش است. می خواهد حساب شما را بگیرد. و من نمی گویم این بازی سعی می کند شما را هک کند یا چیز دیگری. من فقط ورود به قسمت acc را دوست ندارم
خوب من یک ستاره گذاشتم چون هنوز بازی را نمی دانم. من می خواستم آن را دریافت کنم، اما الزامات آن مضحک است! هویت، دوربین، عکس، پیام، اطلاعات وای فای؟ چرا این مورد نیاز است. متاسفم اما تا زمانی که این الزامات تغییر نکند، این بازی را دریافت نمی کنم.
بنابراین من این را خیلی وقت پیش بازی کردم و واقعاً خوب بود، دوباره این کار را انجام میدهم و شروع به کار میکند، گوگل پلاس وارد نمیشود، به همین دلیل است، هرچند که من کمی غمگین هستم، این بازی دوران کودکی من بود. لطفا در صورت امکان اصلاح کنید.
Cat Simulator Actie zpy
من آن را دوست دارم، اما نمی توانم صفحه نمایش را حرکت دهم، بنابراین 3 ستاره گذاشتم و برای بچه ها خوب است
من این بازی را در سال 2015 دریافت کردم، و هر دستگاه nee که گرفتم، این بازی را دریافت کردم. آخرین تلفن من مدام به من می گفت "Cat Simulator نصب نمی شود" اما این دستگاه به من اجازه می دهد. و من باید بگویم بازی سرگرم کننده است، برای 45 دقیقه اول! این فقط 6 سطح دارد، و هنگامی که آنها را کامل کردید، کار زیادی برای انجام دادن وجود ندارد، واضح است که آنها دیگر به این بازی اهمیت نمی دهند.
اگه بتونم این بازی رو دانلود کنم بهتره من به تلاش برای دانلود آن ادامه دادم. من سعی کردم تبلتم را دوباره راه اندازی کنم. اما باز هم دانلود نمی شود! لطفا این را اصلاح کنید
این مشکل وحشتناک است، لطفاً آن را برطرف کنید. من این برنامه رو روی گوشیم داشتم بعدا حذفش کردم چون میخواستم یه برنامه جدید نصب کنم دوباره سعی کردم نصبش کنم و هر چقدر تلاش میکنم اجازه نمیده. فقط می گوید "نمی توان شبیه ساز گربه را نصب کرد" در حالی که فضای بیشتری برای دانلود این برنامه داشتم. نرخ من برای این برنامه همچنان 1 ستاره خواهد بود تا زمانی که این مشکل برطرف شود.