Post by riotroleralic on Feb 11, 2022 23:14:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch glitch gemov ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
kvôli obrovskému množstvu reklám v tomto dávam mínus nula, ak by ste nás nebombardovali reklamou zakaždým, keď postúpite alebo sa nepokúsite urobiť niečo ako hrať hru, ohodnotil by som to piatimi hviezdičkami Plus za neuveriteľné grafika auta, jeho doplnky a zombíci tiež berúc do úvahy fyziku, ktorá je súčasťou hry tým, že dokáže stlačiť kapotu auta až na zem alebo z neho vyskočiť koleso, čo bolo úplne geniálne myslenie, ale opäť všetky reklamy
Toto je veľmi dobrá hra, mám rád modifikácie a typy áut, táto hra je tiež zábavná, je to pre mňa stará hra, pretože som ju mal naposledy pred 2 rokmi, ale dobrá, zábavná a celkovo úžasná.
Uplna nuda hned som to odinstaloval ako som to hral .Nuda nestahovat !!!
Táto hra nie je až taká zlá a jediným cieľom hry je držať stlačený pedál alebo boost, potom ak preklopíte, nič vám to nedá.
blbla mi triska.
Skvelá hra, naozaj zábavné upgradovať všetky autá a napredovať v kampani. Najväčšou nevýhodou je množstvo reklám. Na konci každej druhej hry je jeden, ktorý je naozaj prehnaný. Inak naozaj zábavná hra.
nostalgia
Earn to Die 2 Kilpa-ajo bgvv
Celkom fajn
Akokoľvek som si chcel túto hru užiť, nie je to možné. Svojvoľné prevrátenie, strata brnenia kvôli hrboľatej ceste, obscénne grindovanie, ktoré nikam nevedie. Je to šťastena založená hotovosť a vaše šťastie sa minulo.
Super hra, ktorú milujete hrať offline
Naozaj dobrá hra a pripomína mi časy, keď boli flash hry
Earn to Die 2 Karera pwbn
Earn to Die 2 Kilpa-ajo bgvv
Toľko chýb ..... pls opravte to čo najrýchlejšie
A ked sa vám môj názor nepáči tak si naserte vi kokoti
Pekná hra, ktorá stojí za vyskúšanie, ale potrebuje nejaké doplnky a vylepšenia pre jednotlivé fázy
Ach ta drtička
Earn to Die 2 Võidusõit vmhe
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Užívam si Trials-esk zážitok z výstupu do kopca. Striekanie zombíkov pomocou píly, zbraní a veľkých pneumatík je uspokojivé. Som v 2/3 cesty cez hasičské auto a čakám, čo ponúknu ďalšie režimy. Naozaj dúfam v režim výdrže s náhodnými predmetmi na obnovenie pancierovania vozidla. Zatiaľ je všetko dobré.
Najprv som si myslel, že táto hra je naozaj dobrá, dostal som sa na 3. úroveň a išla dobre. Potom som sa k tomu vrátil po niekoľkých hodinách spánku a naštartovalo ma to odznova, neuchovávalo moje uložené dáta. Prehral som to znova a znova som sa prihlásil a vyzeralo to, že moje údaje to uložilo druhýkrát a znova sa to nestalo. Navyše na 3. úrovni vozidlo nie je dostatočne silné, aby prekonalo všetky tie prekliate krabice, ktoré doň vložili. Ak ste netrpezliví, zaplaťte za peniaze, ale nemusíte.
Mám rád viac hier s mojimi reklamami. Reklama za reklamou. Škoda, že sa nezamerali skôr na dobrú hru, ako na to, aby sa všade napchávali reklamami.
Zábavná hra. Ale ku koncu to začína byť naozaj nepríjemné, keď cena upgradov prudko stúpa a vy musíte urobiť 3 behy na presne rovnakú vzdialenosť alebo si pozrieť 4 reklamy, len aby ste si mohli niečo dovoliť. Začiatok sa mi veľmi páčil, no teraz sa to už len opakuje a otravuje.
Táto hra je moje detstvo:D Tiež ju milujem! Dnes som ju hral nonstop. Kedysi to bolo na coolmath hrách, neviem čo sa stalo, ale toto je veľmi skvelá hra:D
dobre hra je to
Akonáhle získate 1 milión v hotovosti. Zmení možnosť na tisíce, napríklad 100 000 . Nenávidel to dať len 1 hviezdičku.
Pičovina
Je to dobrá hack and slash hra, len veľa a veľa reklám.. Dostal som sa do bodu, keď po každom spustení musím niečo pozerať. Viac stojí za to, aby ste si pred behom pozreli prídavky, pretože to trvá tak dlho. Keď sa dostanete k tretiemu vozidlu, uvidíte, čo tým myslím
Nemôžem hrať, ale pretože nám to nedovolí nainštalovať, ale už som to hral a bola to naozaj zábava.
Dobrá hra, ale nová aktualizácia sa pokazila na mojom s21 ultra, v iných recenziách vidím aj iných s týmto problémom
Veľmi cool je offline a časovo náročné
Ďalšia úžasná klasika zničená neukojiteľnou chamtivosťou po príjmoch z reklamy. NEBUDEM nútený sledovať vaše hlúpe reklamy. Niekoľko by bolo v poriadku, ale táto hra bola ohrozená reklamami, ktoré sú WAAAY príliš dlhé, na veci, na ktorých mi nezáleží. Zakaždým, keď sa objaví reklama, jednoducho zavriem a znova otvorím aplikáciu.
Silná základná hra prepadne s IAP. Celá základná hra EtD1 s tým, čo skončí ako opakujúci sa cyklus upgradov vášho vozidla, ktoré bude násilne odstránené z vášho vlastníctva po prejdení každej tretej fázy. Zálohovanie a obnovenie tretej strany nefunguje. Dokonca aj IAP, ktoré táto hra ponúka, sú nezmyselnejšie ako zvyčajne, pretože ich skutočná hodnota je priamo spojená s vaším pseudo-postupom jednotlivými fázami. Počiatočná zábava rýchlo prechádza do monotónnosti.
Myslím, že je to úžasná hra, aj keď je tam veľa reklám. Ale ak ich nechcete, jednoducho si vypnite internetové pripojenie 😅 je to také jednoduché.
Bola dobrá,je dobrá
3D 비행 시뮬레이터 (Flight Pilot) 롤플레잉 cdaj
Dobrá hra no veľmi časté reklamy ničia hrateľnosť
Je tam 10 aut a 9 levelov.Mohli tam dať vojeské auto.
Ujde to
Toto je najlepšia hra všetkých čias, ale jeden problém je, že vylepšenia áut sú trochu drahé, takže ich prosím urobte oveľa lacnejšie a pridajte viac áut, najlepšia hra všetkých čias, ďakujem
Úžasný!! Vôbec najlepšie!! Ale mám pocit, že musíte urobiť tak veľa a za odmenu tak málo
Je to super hra ta najlepsia zarobit to die ale stale ked si dam free ride tak sa mi neda rozbit auto zato dam 3 hviezdy.
Nechápte, prečo ste nútení používať nové auto, keď sa dostanete na ďalšiu úroveň. Sayovo staré auto je nahradené lepším autom, ale nie je lepšie, keď mu chýbajú vylepšenia. Hra vás vyzýva, aby ste sledovali reklamy, aby ste zarobili peniaze na vylepšenia. Aký to má zmysel, ak svoje vylepšené vozidlo nemôžete používať dlho predtým, ako budete musieť reštartovať svoj postup s iným autom? Nezmyselná hra po prvom leveli.
pekná zábavná hra:
Je to v poriadku. Veľmi opakujúce sa. Toxické reklamy. Bezplatné hry majú, samozrejme, reklamy, no na niektoré z nich nemôžete kliknúť. Hru musíte vynútiť. Veľmi frustrujúce. Hanba vývojárom.
Táto hra je úžasná a zábavná, ale upgradovanie áut po polícii zaberie veľa času, v tom momente je to nuda.
Hra je veľmi zábavná a rád ju hrám. Jediná vec je, že hra začne byť trochu nudná a nebude vašou prvou voľbou. Okrem toho som si v týchto hrách užil veľa zábavy
Suoer hra,zábavná
Dobre, že tu nie sú žiadne reklamy Zábavná hra